After We Collided - Anna Todd Recensie

14-12-2020

Tessa heeft alles te verliezen. Hardin heeft niets te verliezen... behalve Tessa.

Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als ze hoort dat hun liefde destijds begon als een weddenschap, slaat dat in als een bom. Is Hardin wel de diepzinnige, aandachtige jongen op wie Tessa ondanks zijn boze buitenkant verliefd werd, of kent ze hem eigenlijk helemaal niet? Ze wou dat ze hem gewoon kon loslaten. Maar zo simpel is het niet. Niet met de herinnering aan hun nachten samen. Zijn verzengende aanrakingen. Zijn hongerige kussen.

Hardin beseft maar al te goed dat hij een fout heeft gemaakt, misschien wel de grootste van zijn leven. Hij wil voor Tessa vechten, en voor hun liefde. Maar kan hij wel echt veranderen?

Ik kon niet wachten om dit pareltje te lezen. Bij het eerste boek was ik al volledig verkocht aan het liefdesverhaal van Tessa en Hardin. Ik kon dan ook niet wachten om hun verhaal verder te lezen.

Het tweede boek vertelt over de verzoening tussen Tessa en Hardin. En Zoals gedacht blijkt dit ook niet een van de gemakkelijkste opgaves voor Hardin. De romantiek overheerst ook weer in het 2e boek. Liefde en seks gaan hier hand in hand met een grote dosis drama in hun kielzog.

We leren in dit boek Hardin ook beter kennen. Er gaat meer schuil achter de grofgebekte jongen dan op het eerste gezicht lijkt, en ook Tessa leert hem steeds beter kennen. Maar is dit genoeg om hun relatie te verbeteren? Ik werd onmiddellijk in het boek gesleurd van begin tot einde.

De setting speelt zich vooral af op de campus in dit verhaal waardoor we ook een grote inkijk krijgen op het studenten leven en hoe beide tieners hiermee omgaan. De scènes zijn heel levendig beschreven, waardoor je gemakkelijk alles voor je ziet en waardoor het lijkt alsof je er zelf middenin zit.

Ik vond het 2e boek een waardige opvolger van het voorgaande eerste deel. Hoewel ik het eerste boek nog net iets beter vind. Ik kan niet wachten om in het derde deel te beginnen!

Boek Specificaties:

  • Auteur: Anna Todd
  • Genre : New Adult
  • Thema's : Liefde, vertrouwen, ..
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Publicatie datum: April 2020
  • Omvang: 608 Pagina's
  • ISBN- Code: 9789022590508
  • Prijs: € 11,00
  • Waardering: * * * *

Dankjewel uitgeverij Lannoo voor dit prachtige recensie-exemplaar <3