After We Fell - Anna Todd Recensie

19-10-2021

De liefde tussen Tessa en Hardin is nooit makkelijk geweest. Maar nu is het verwarrender dan ooit...


Net wanneer Tessa de belangrijkste beslissing van haar leven neemt, verandert alles. Onthullingen over Hardin zetten al haar zekerheden op losse schroeven en brengen hun zwaarbevochten toekomstplannen ineens weer buiten bereik. Niets en niemand is zoals Tessa dacht. Niet haar vrienden. Niet haar familie. En Hardin, de enige persoon op wie ze dacht te kunnen bouwen, toont geen enkel begrip voor Tessa als hij erachter komt dat ook zij geheimen verborgen heeft gehouden.


Voor Tessa is deze vicieuze cirkel van jaloezie, onvoorspelbare woede en vergeving uitputtend. Ze heeft nog nooit zulke intense gevoelens voor iemand gehad - maar is het al die drama's wel waard? En als Tessa nu haar hart volgt... is het dan definitief voorbij?


Ik hou ontzettend veel van de After serie! ik kon dit pareltje dan ook zeker niet laten liggen. Het paste perfect in mijn collectie. Ik vond de eerste twee delen echt helemaal geweldig en ik kon dan oo niet wachten om in het derde deel te beginnen. 


Aan het begin van het verhaal vond ik Hardin echt wel vervelend. In de vorige delen vond ik Hardin echt geweldig. Hij is zo gecompliceerd en fragiel, ik was er helemaal weg van. Maar in dit boek begon ik me nu toch echt wel te ergeren aan het personage. En hoe graag ik de twee hoofdpersonages ook bij elkaar zie, het begon ‘te veel’ te worden. Dit gevoel viel weg tegen het midden van het boek. Daarna werd het voor mij weer een echte page turner. Het boek was niet meer overladen met spanning en drama al was het wel nog aanwezig. Dit zorgde voor een fijn gevoel tijdens het lezen zonder het te zwaar te maken. 

Ik vond het verhaal opzich wel goed geschreven, zoals de andere delen. Het leest vlot en het entertaint en ontspant je tegelijkertijd. Ik heb enorm genoten van het verhaal, hoewel ik vind dat het derde deel toch net iets minder goed is dan dan de eerste twee delen. 


De boekomslag van het derde deel vind ik jammer genoeg wel teleurstellend.  Hiervoor werd geen foto uit de film gebruikt zoals de andere twee delen. Dit vind ik persoonlijk wel super jammer! 


Boek specificaties: 

  •  auteur: Anna todd
  • Genre: New Adult 
  •  Themes: love, friendship, family 
  • Uitgeverij: Boekerij
  • Publicatie datum: 15/10/2021
  • Omvang: 664 pagina’s 
  • ISBN-code: 9789022594766 
  • Prijs: € 12,99
  •  Waardering: * * * *

Dankjewel uitgeverij Lannoo voor dit geweldige recensie-exemplaar <3