De L Van Liefde - Kate Clayborn Recensie

03-11-2020

Meg heeft een bloeiende carrière als 'handletteraar voor de sterren' - ze creëert handgemaakte agenda's, planners en trouwkaarten voor haar rijke klanten. Als ze tijdens een opdracht zo haar twijfels heeft over de slagingskansen van het voorgenomen huwelijk van de twee mensen tegenover haar, is dat haar eigen zaak. En het is niet met opzet dat ze die twijfels in de opdracht verwerkt, maar ze verwacht niet dat het iemand op zal vallen...

Dan heeft ze buiten toekomstige bruidegom Reid gerekend, de financiële hotshot die zijn succes te danken heeft aan zijn vaardigheid patronen te zien die anderen missen. En daarom staat hij een jaar later opnieuw voor Megs neus, met de dringende vraag hoe zij had gezien wat hijzelf had gemist: dat zijn relatie geen stand zou houden.

Maar Meg heeft geen tijd voor hem. Ze heeft deadlinestress en een complete writer's block. Om van hem af te zijn, belooft ze hem haar geheim te vertellen als hij haar helpt haar inspiratie terug te vinden. De middagen die ze samen door haar geliefde New York lopen, geven haar een nieuw beeld van de stad - en van de intrigerende man die naast haar loopt. Maar Reid is vastbesloten New York vaarwel te zeggen, dus als Meg hem van het tegendeel wil overtuigen zal ze op zoek moeten gaan naar wat hém inspireert...

Wat een aangenaam boek was dit! Lekker ontspannend en heerlijk romantisch! Ik heb hier eindeloos van genoten! Ik wou dat er geen einde aan dit boek kwam.

Het boek heeft me geraakt, omdat de band tussen de 2 hoofdpersonages (Meg en Reid) zo speciaal en bijzonder was. Ze begrepen elkaar op een niveau dat anderen hen niet konden begrijpen. Dit vond ik zeer mooi aan hun relatie en gaf me toch wel een fijn en blij gevoel tijdens het lezen.

Een herhalend iets dat terugkwam, waren de letterborden. Ik vond het fijn om te lezen dat deze steeds terugkwamen en als het ware een leidraad doorheen het verhaal vormde. Dit lijkt een klein detail, maar in feite dragen die letterborden het hele verhaal. En dat maakt het naar mijn mening extra speciaal en fijn om te lezen dat deze dan ook wat extra aandacht krijgen.

De schrijfster vermeldde ook heel vaak termen die in de branche van Reid en Meg worden gebruikt. Op zich kende ik ze niet, maar vond wel dat ze een meerwaarde waren voor het verhaal. Kleine details zoals de termen, laten zien dat een schrijfster ook echt research heeft gedaan voor een boek en dat vind ik toch altijd wel fijn om te weten.

Het boek geeft je een happy feeling en zorgt dat je volledig ontspant. Ik heb er enorm van genoten en wil graag meer van de schrijfster lezen. Ik raad hem zeker aan als je graag romans leest waar je volledig wil bij wegdromen.


Boek Specificaties: 

- Auteur: Kate Clayborn

- Genre : Roman

- Thema's : Nieuw leven opbouwen, de ware vinden, ...

- Uitgeverij: De fontein

- Publicatie datum: 13/10/2020

- Omvang: 351 Pagina's

- ISBN- Code: 9789026151002

- Prijs: € 19,99

- Waardering: * * * * *