De Liefdeshypothese - Ali Ali Hazelwood Recensie

04-10-2022

Promovendus Olive Smith gelooft in wetenschap, niet in iets onvoorspelbaars als liefde. Maar door een misverstand met haar vriendin Anh wordt ze plotseling gedwongen een relatie te faken. In paniek kust ze de eerste man die ze tegenkomt. Deze kus veroorzaakt niet alleen een reeks irrationele gevoelens, de gekuste persoon blijkt ook Adam Carlsen te zijn: een jonge professor en de grootste laboratoriumtiran van de campus. 

Al snel komt Olives wetenschappelijke carrière in het gedrang en ontdekt ze dat haar eigen hart onder de loep nemen nog ingewikkelder is dan een hypothese over liefde. 

De Tiktok sensatie 'De Liefdeshypothese', is het de hype waard? Ja of nee? Naar mijn mening is dat een dikke vette JAAAAAAAAA !!!! Wat het ik genoten van dit onwijs geweldige en grappige verhaal. Ik beken, ik ben ook gevallen voor de charmante heel arrogante maar toch wel schattige Adam :3 . Ik heb mij een deuk gelachen met zijn gevoel voor humor en sarcastische opmerkingen. Deze heb ik ook geannoteerd en laten we zeggen dat dit boek daar dan ook perfect voor is. Hieronder het bewijs: 

Dit boek leest heerlijk vlot weg. Je zit als het ware van begin tot einde aan het boek gekluisterd. De personages maken het verhaal ook heel levendig. Je voelt als het ware mee met hen (althans toch naar mijn gevoel). Ik werd helemaal gek bij sommige passages. Soms had ik zin om met het boek te gooien als de personages niet naar me wouden luisteren. En andere keren was ik het boek aan het knuffelen omdat de personages wel een knuffel konden gebruiken. 

Olives personage is heel toegewijd aan haar job en alles wat met wetenschap te maken heeft. Ze drijft zichzelf tot het uiterste om zo goed mogelijke resultaten te kunnen neerzetten. Deze vastberadenheid vind ik zo inspirerend, waardoor ik haar personage echt bewonder om die reden. 

Ik heb enorm hard van dit boek genoten en ik zou het zo willen herlezen. 

Dit boek was voor mij een gigantische rollercoaster en ik wil een vervolg. Goh ja, 'willen', ik EIS een deel 2. Dus alsjeblieft lieve Ali Hazelwood. Verlos mij uit mijn lijden en maak alsjeblieft een vervolg. HAHA


Over het boek: 

  • Auteur: Ali Hazelwood
  • Genre: Romcom
  • Thema's: Liefde, wetenschap, vriendschap, ...
  • Uitgeverij: The House Of Books
  • Publicatie Datum: 14/06/2022
  • Omvang: 384
  • ISBN-Code: 9789044364859 
  • Prijs: € 19,99
  • Waardering: * * * * * 

https://www.standaardboekhandel.be/p/de-liefdeshypothese-9789044364859


Dankjewel The House Of Books voor dit onwijs goede boek <3