De Verbannen Koningin- Holly Black Recensie

05-08-2021

De 13-jarige dwarsfluitiste Zoë weet net zo veel over paarden als over scheikunde - helemaal niets. Maar wanneer ze haar vriendin Kim vergezelt naar een proefles op het beroemde paardrij-internaat Snowfields in de wildernis van Canada, heeft ze daar een ontmoeting die haar blijft achtervolgen.
De zwarte hengst Shaman staat bekend als schuw en gevaarlijk. Toch lijkt hij Zoë onmiddellijk te vertrouwen en voelt ze een sterke band met hem. Maar dat niet alleen: zijn blik vertelt haar dat zij de enige is die hem kan helpen.
Zelfs als ze weer thuis is, blijft Zoë over Shaman dromen. Telkens weer smeekt hij haar om hem te komen redden. Uiteindelijk neemt Zoë een drastisch besluit: ze gaat in haar eentje terug naar Snowfields...

Het laatste pareltje in een van de meest fantastische series die ik tot nu toe heb gelezen. Ik kon niet wachten om hierin te beginnen.  Ook dit derde boek is in de Nederlandse vertaling weer een prachtig gelimiteerde editie in hardcover versie. Een absolute ware streling voor het oog!

Wow Wow Wow. Ik vond dit boek echt zo mega geweldig! Ik denk dat ik op sommige momenten gewoon gek werd. Het zorgt voor zoveel spanning en raadsels dat je het gewoonweg niet los kan laten. Je zit aan het boek gekluisterd van begin tot einde.

De schrijfstijl van Holly Black is ook super aangenaam om te lezen. Het zorgt er gewoon voor dat je het boek in een mega snel tempo uitleest.

Een prachtige afsluiter voor deze geweldige trilogie! Stiekem hoop ik op nog een vierde boek.

Boek Specificaties:

- Auteur: Holly Black
- Genre : Fantasy, Young Adult
- Thema's : Koninkrijken, adel, Faerie, ...
- Uitgeverij: Boekerij
- Publicatie datum:  16/04/2021
- Omvang: 314 Bladzijden
- ISBN- Code: 9789022592847
- Prijs: €20
- Waardering: * * * *


Dankjewel uitgeverij Lannoo en Uitgeverij Boekerij voor dit geweldige recensie-exemplaar <3