De vijfde Kamer - Darline Degheldere recensie

23-03-2021

Vier koppels genieten van hun jaarlijkse studiereünie in een vakantiewoning. Tot een van hen dood wordt aangetroffen in zijn kamer.
Claire en haar tweelingzus Margot zijn ervan overtuigd dat er kwaad opzet in het spel is. Zonder het uit te spreken verdenken ze elkaar, tot ze ontdekken dat er een derde in het spel zit.

ik wou al langere tijd een thriller lezen, en ik kon dit pareltje dan ook niet zomaar laten voorbij gaan.

Het begin van het verhaal zit meteen goed, en het sleurt je onmiddellijk in het verhaal. Het begint meteen spannend en mysterieus en het houdt dit aan tot op het einde van het verhaal. ik vond het ook heel leuk, dat ik steeds op een dwaalspoor werd gezet. Ik dacht telkens te weten wie de dader was, tot er weer iemand ten tonele kwam met een nieuw motief. Ik had ook niet gedacht dat bijna alle personages een motief zouden hebben, maar dit vond ik wel een extra leuke twist aan het verhaal.

Het verhaal zat goed in elkaar en de spanning werd er steeds ingehouden. ik vond het geweldig en de plottwists maakten me helemaal gek.

Soms vond ik sommige scènes wat vergezocht, maar achteraf gezien waren ze wel nodig om het verhaal volledig af te maken. Ik vond het ook super interessant dat er werd gewisseld tussen het heden en het verleden. Het werken met flashbacks zorgde ervoor dat de spanning er werd ingehouden en dat er een mysterie hing rond sommige personages.

Ik vond het een geweldig boek en ik hoop er nog meer te lezen!


Boek Specificaties:

- Auteur: Darline Degheldere
- Genre : Thriller
- Thema's : Moord,  vriendschap, vertrouwen, ...
- Uitgeverij: Hamley Books
- Publicatie datum: 26 februari 2021
- Omvang: 235 pagina's
- ISBN- Code: 9789463967624
- Prijs: €20.99
- Waardering: * * * *

Dankjewel uitgeverij Hamley Books voor dit geweldige recensie-exemplaar <3