Dream Again - Mona Kasten Recensie

05-10-2021

Het afsluitende deel van de verslavende Again-serie

Jude Livingston keert verslagen terug naar huis: haar droom om actrice te worden is in duigen gevallen. Ten einde raad trekt ze in bij haar broer in Woodshill en loopt ze uitgerekend haar ex tegen het lijf. Jude en Blake waren ooit een stel, tot zij besloot om haar dromen na te jagen in Los Angeles en hem achterliet - een keuze die hij haar nooit heeft vergeven. Hun aantrekkingskracht blijkt nog net zo sterk als vroeger, maar zijn ze er klaar voor om hun harten weer op het spel te zetten?

Ik kan niet genoeg krijgen van de fantastische 'Again-serie'. De serie bevat stuk voor stuk fantastisch geschreven romans die je de realiteit even doen vergeten. 

Ook dit exemplaar is weer een fantastische aanvulling aan de 'Again-serie'. Het personage van Jude Livingston is heel aangenaam om te lezen. Ze is heel down to earth, en komt heel sympathiek over. Beetje bij beetje krijgen we steeds meer te weten over het verleden van Jude. Niet alles verliep zoals ze had gehoopt, en ze neemt deze littekens mee om alles te kunnen verwerken bij haar broer. 

De spanning is om te snijden tussen Jude en Blake. Mona Kasten weet dit perfect over te brengen waardoor we zelf op het randje van onze stoel gaan zitten als deze scènes passeren. De spanning is om te snijden en de elektrische lading is duidelijk voelbaar tussen die twee. 

Dit zou blijkbaar het laatste deel zijn in de serie, en ik moet bekennen dat ik dit nog niet kan verwerken. Ik hoop dat er nog meer boeken uitkomen in deze serie, of dat er een nieuwe gelijkaardige serie verschijnt. 

Ik vond dit boek absoluut geweldig en een zekere aanrader voor alle Mona Kasten en Anna Todd fans. 


Boek Specificaties: 

- Auteur: Mona Kasten 

- Genre: Roman 

-Thema's: Breakup, eerste liefde, ...

- Uitgeverij: Boekerij

- Publicatie datum: 7/06/2021

- Aantal pagina's: 399 pagina's

- ISBN-Code: 9789022593240

- Prijs: €20,00

- Waardering: * * * *