Feel Again - Mona Kasten recensie

23-02-2021

Hij zou niet meer dan een projectje zijn, maar haar hart heeft andere plannen

Sawyer Dixon is jong, stoer en een buitenstaander. Sinds de dood van haar ouders heeft ze voor niemand meer haar hart opengesteld. Dat verandert als ze Isaac Grant ontmoet. Met zijn nerdbril en vreemde kleding is hij eigenlijk precies het tegenovergestelde van het type waar Sawyer op valt. Isaac is klaar met het singlebestaan en vraagt Sawyer om hulp. Ze sluiten een deal: Sawyer verandert Isaac in een bad boy zodat hij een vriendin krijgt en in ruil daarvoor mag zij de veranderingen vastleggen als fotoproject voor haar studie. Maar Sawyer had niet verwacht dat ze zelf gevoelens voor Isaac zou krijgen! Kan ze nog terug?

Na de eerste 2 toppers in de serie van Mona Kasten kon ik niet wachten om in het derde pareltje te beginnen!

Sawyer Dixon is het buitenbeentje van haar vriendengroep, en zo heeft ze het leven graag. Geen vaste verbindingen en al zeker geen vriendjes. Ze komt gereserveerd en teruggetrokken over. Ze heeft het heel moeilijk om haar open te stellen en doet dit dan ook zeer weinig. Ze komt heel mysterieus over en vertelt weinig over haar verleden.

Ik vind het prachtig dat alle boeken uit de serie dezelfde vriendengroep volgen, en dat deze ook terugkomen in elk boek. Elk boek volgt een ander koppel, maar de koppels van de andere boeken komen hier wel in voor. Dit vind ik heel fijn om te lezen, omdat we dan de hele vriendengroep beter leren kennen. En zodat hun verhaal niet eindigt aan het einde van 1 bepaald boek.

Het verhaal is heel pakkend en zet je aan tot denken. Het behandelt moeilijkere thema's zoals het verliezen van ouders, moeilijke jeugd,... De situaties die zich voordoen voelen ook 'echt' aan. Sawyer reageert ook heel 'echt' op deze situaties, waardoor haar pijn en gevoelens heel sterk overkomen tot bij de lezer.

Ik vond het een enorm fijn en mooi verhaal. Het leest super vlot en het neemt je  mee op een geheel nieuw avontuur.

Boek Specificaties:

- Auteur: Mona Kasten
- Genre : Young Adult, New Adult, Roman
- Thema's : Verlies, vertrouwen, liefde, vriendschap,....
- Uitgeverij: Boekerij
- Publicatie datum: 14/10/2020
- Omvang: 368 pagina's
- ISBN- Code:  9789022587256
- Prijs: € 20,00
- Waardering: * * * *


Heel erg bedankt uitgeverij Lannoo voor dit geweldige recensie-exemplaar <3