Herinneringen aan hem - Colleen Hoover Recensie

02-06-2022

Na vijf jaar in de gevangenis vanwege een tragische fout keert Kenna terug naar de plek waar het misging. Ze wil een rol spelen in het leven van haar inmiddels vierjarige dochter, maar iedereen lijkt vastberaden om Kenna bij haar weg te houden. De enige link met haar verleden is Ledger Ward. De twee krijgen een band, maar als iemand daar ooit achter zou komen, zouden ze het vertrouwen van hun vrienden en familie op het spel zetten. Hoe meer hun relatie zich ontwikkelt, hoe groter het risico wordt.

'Herinneringen aan hem' is een hartverscheurend, maar hoopvol verhaal van Colleen Hoover, de bestsellerauteur van 'Nooit meer'.

Ik keek enorm hard naar uit om dit pareltje te lezen. Ik had  heel veel goede dingen zien voorbij komen op Instagram en Tiktok. Ik kon dan ook niet wachten om in dit exemplaar te beginnen om zelf te ontdekken of het de hype waard is.

 Ik dacht dat ik emotioneel stabiel genoeg was om aan dit boek te beginnen, maar wat heb ik liggen wenen bij dit boek! Dit bedoel ik dan ook echt op een goede manier. Mijn hart werd gebroken, dan werd het weer even gelijmd. Om daarna terug tegen de muur gesmeten te worden. Dit verhaal is een gigantische rollercoaster waar ik totaal niet klaar voor was. Maar ik heb hier enorm hard van genoten! Dit is een van de beste boeken dat ik dit jaar al heb gelezen. De personages hebben me echt weten te raken. Ik kon me perfect inbeelden hoe ze zich voelden.

Dit boek heeft me zo diep geraakt, dat ik het verhaal niet meer kan loslaten. Dit verhaal is zo pakkend dat het je nog lang bij blijft. Ik heb geen enkel moment gehad waarbij ik het gevoel had dat ik me door het boek moest worstelen. Het ging als vanzelf. Het vloog voorbij in een sneltrein, en ik had het gevoel dat ik niet genoeg kon lezen. Ik wou continu lezen. Thuis, op de bowling, in de auto (als ik natuurlijk niet zelf aan het rijden was). Dit verhaal blijft me nog steeds bij en krijgt zeker een mooi plaatsje in mijn  boekenkast.


Over het boek:

  • Auteur: Colleen Hoover
  • Genre: New Adult, Romance
  • Thema's: Gevangenis, rouw, vriendschap, dochtersliefde,...
  • Uitgeverij: Zomer & Keuning
  • Publicatie Datum: 25/04/2022
  • Omvang: 352pagina's
  • IBSN-Code: 9789020548648
  • Prijs: €20.00
  • Waardering: * * * * *


Dankjewel Zomer en Keuning voor dit fantastische recensie-exemplaar <3


https://www.standaardboekhandel.be/p/reminders-of-him-9789020548648