Het Geheim Van De Kristallen Maanbasis - Vincent J. Dancet recensie

09-03-2021

Alexander is de 18 jarige ontwikkelaar van het populairste spel in België. Hij krijgt een uitnodiging om mee te doen aan een wedstrijd voor uitvinders. Zijn deelname krijgt een onverwachte wending wanneer de robots tilt slaan en iedereen in het gebouw doden. Hij draait hiervoor op en gaat op de vlucht. Het enige bewijs van zijn onschuld ligt verborgen op de maanbasis. Maar geraakt hij daar wel op tijd voor de Sovjets het van hem stelen?

Het was een fijn debuut om te lezen en ik hoop dat de auteur dit boek een vervolg gaat geven.

Het was lange tijd geleden dat ik nog eens sci-fi had gelezen en dit boek bracht daar een fijne verandering in. Het begint heel spannend en ik was meteen in het verhaal verdiept. Na een tijdje nam de spanning voor mij wat af, waardoor ik soms mijn aandacht bij het boek verloor.

De verhaallijn zat heel goed in elkaar en er was een duidelijke overgang naar verschillende scènes.

Het hoofdpersonage Alexander, was een heel fijn personage om te lezen en dat zorgde meteen voor een band tussen lezer en personage. Alexander is heel down to earth en probeert overal het goede in te zien en de wereld te behoede voor het slechte. Dit gaf hem een warme aura, waardoor het verhaal als vanzelf verder vloeide. 

 Sommige scènes waren soms wat vergezocht, of kwamen eerder wat vreemd over. Dit vond ik soms wat jammer, waardoor het verhaal wat stroever las.


Kort samengevat; Ik hoop dat de schrijver nog meer boeken gaat uitbrengen en ik kijk er alvast naar uit. Het verhaal zit leuk in elkaar en het heeft een fijne verhaallijn en fijne personages.


Boek Specificaties:

- Auteur: Vincent J. Dancet
- Genre : SCI-FI
- Thema's : Aanval, robots, apocalypse
- Publicatie datum: 22 juni 2020
- Omvang: 204 pagina's
- ISBN- Code:  9789493102897
- Prijs: €16,95
- Waardering: * * *


Dankjewel Vincent J. Dancet voor dit fijne recensie exemplaar <3