Het Huis In Mirrorlake - Olivia Hill Recensie

17-02-2022

Hope verhuist na het overlijden van haar moeder weer terug naar Mirrorlake, waar haar tweelingzus Hazel haar met open armen ontvangt. Dat ze echter in het huis moet wonen waar ze achttien jaar geleden uit is weggevlucht, maakt de situatie zwaar voor haar. Toch blijft ze, voor Hazel. Nadat Hope in de oude schuur naast het huis een hondje vindt, neemt ze het onder haar hoede. Het dier helpt haar de angstige nachten door te komen. Erg blij is ze dan ook niet wanneer zijn baasje, een zekere Enzo, ineens voor de deur staat. Enzo sluit echter een deal met haar: ze mag het hondje een tijdje houden, als hij mag komen helpen met het verbouwen van het huis.

 Hazel is dolblij dat Hope weer thuis is in Mirrorlake. Ze heeft het haar zus nooit kwalijk genomen dat ze ineens verdween. Het zorgen voor haar moeder, die na de dood van hun vader compleet veranderde, heeft haar echter wel schuw en afstandelijk gemaakt. Hazel weet dan ook niet wat haar overkomt als haar oude high school crush Mason plots opduikt. Als hij aanbiedt te komen helpen met het verbouwen van het huis, kan ze zijn hulp niet weigeren. Wat de zussen echter niet weten, is dat Mason en Enzo er een dubbele agenda op nahouden. En wanneer ze vinden waar ze naar op zoek zijn, ontstaat er een conflict dat alleen met pure liefde en onbreekbaar vertrouwen kan worden opgelost. 

Wat een leuke cover. Ik had meteen een 'feel-good' gevoel bij het zien van deze fijne cover. Ik kon dan ook niet wachten om erin te beginnen. 

Dit boek heeft zo een fijn verhaal. Ik zat meteen in het boek vanaf de aller eerste pagina. Ik kon het boek niet meer weg leggen. Het leest lekker vlot weg! Het verhaal verloopt ook vlotjes zonder langdurige stukken in. 

De personages zijn vrijwel heel herkenbaar uit het dagelijkse leven, waardoor je als lezer direct een band kan opbouwen met de personages. Het heersende mysterie in het huis zorgt er mede voor dat dit verhaal een echte page-turner wordt. Je wilt antwoorden krijgen op je vragen, maar de antwoorden blijven even uit en brengen meer raadsels met zich mee.

Ik heb onwijs hard genoten van dit boek! Het leest lekker ontspannend en is zeker een aanrader! 


 Boek specificaties: 

  • Auteur: Olivia Hill
  • Genre: Roman 
  • Thema's: verloren zusjes, renovaties, liefde, vertrouwen, 
  • Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
  • Publicatie datum: Februari 2022
  • Omvang: 270 bladzijden 
  • ISBN-Code: 9789493265042
  • Prijs: €16,95
  • Waardering: * * * * 

Dankjewel uitgeverij Dutch Venture Publishing voor de blogtour <3