Hope Again - Mona Kasten recensie

01-06-2021

Mona Kasten Hope Again Deel 4 van de Again-serie Voor de fans van de After-serie van Anna Todd Hope Again en Dream Again kwamen beide op #1 binnen in de Spiegel-bestsellerlijst Van de boeken van Mona Kasten zijn wereldwijd meer dan twee miljoen boeken verkocht. 

Everly Penn was nooit van plan verliefd te worden, en al helemaal niet op haar docent. Maar Nolan Gates is charmant, intelligent en sexy, en de enige die Everly de duistere gedachten kan laten vergeten die haar sinds haar kinder---tijd wakker houden. Hoe beter ze hem leert kennen, hoe sterker hun band wordt. Uiteindelijk wil ze niets liever dan zichzelf helemaal openstellen voor hem. Maar wat ze niet weet is dat achter Nolans levenslustige karakter een geheim schuilgaat dat hun liefde voorgoed zou kunnen vernietigen, voordat die zelfs maar is begonnen. 

Wauw, Wauw, Wauw. Elke keer denk ik weer ' Ja dit is het beste boek van Mona Kasten tot nu toe', en elke keer weer wordt ik opnieuw omver geblazen door haar nieuwe boeken. Ik kon dit pareltje dan ook niet aan mij laten voorbij gaan. De vorige 3 vond ik al meer dan geweldig, en dit boek heeft mij weer eens omver geblazen. 

Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat dit mijn favoriete boek van haar is tot nu toe. Ik heb de 3 vorige boeken ook gelezen, en ik vond deze ook stuk voor stuk pareltjes van een hoogstaand niveau. Dit was voor Hope again zeker niet minder het geval. Ik vond dit verhaal misschien wel het beste verhaal tot nu toe. 

Ik werd onmiddellijk in het verhaal gesleurd en ik ben in diezelfde 'flow' blijven zitten tot aan het einde van het boek. Het verhaal heeft mij omver geblazen en mij laten hunkeren naar nog meer boeken van Mona Kasten. Ik vond het jammer dat het verhaal al afgelopen was aan het einde van het boek, want ik had graag nog meer gelezen van Everly en Nolan. Hun liefde is zo mooi en alles overwinnend. Een echte feel good roman van hoogstaand niveau! 

Dit boek is naar mijn mening een 'dikke aanrader'. Dit boek gaat je zeker en vast omverblazen. Ik kijk nu al enorm uit naar boek nummer 5!! 


Boek Specificaties: 

- Auteur: Mona Kasten 

- Genre : Roman

- Thema's : College, nieuwe start, verleden achter je laten,... 

- Uitgeverij: Boekerij 

- Publicatie datum: 1/03/2021

- Omvang: 397 pagina's

- ISBN- Code: 9789022592571

- Prijs: € 20,00

- Waardering: * * * * *