It Ends With Us - Colleen Hoover Recensie

22-09-2022

Lily heeft ondanks tegenslagen altijd hard gewerkt om te komen waar ze zijn wil. Als ze neurochirurg Ryle ontmoet, lijkt het leven haar toe te lachen. Lily kan hem niet uit haar hoofd zetten: Hij is assertief, koppig en zelfs een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en gek op haar. Maar soms is degene die van je houdt degene die je het meest pijn doet. Hoeveel kan hun relatie aan? 

Wow, dit verhaal is gewoonweg een meesterwerk. Ik heb ervan genoten van de eerste letter tot de laatste. Het boek heeft mij meegesleurd in een rollercoaster van emoties, waar ik nog lang over zal nadenken. 

Momenteel is Colleen Hoover DE tiktok-sensatie die je moet gelezen hebben. Velen zijn voor en andere zijn tegen. Ik ben toch echt wel fan van haar boeken. Na herinneringen aan hem kon ik dan ook niet wachten om 'Nooit meer' of 'It ends with us' te lezen. 

Colleen Hoover is de queen van de romcoms als je het mij vraagt. It ends with us is naar mijn mening echt een prachtig boek dat je heerlijk laat wegdromen en je meeneemt op een rollercoaster van emoties. Ik zat volledig in het verhaal en kon het boek niet meer wegleggen. Ik was mijn hart al meteen kwijt aan het personage van Atlas. Hij wist mij vanaf de eerste ontmoeting mijn hart te winnen. Doorheen het boek ben ik blijven hopen dat de twee zouden samenkomen, want de energie tussen hen was zo uniek dat ze echt voor elkaar voorbestemd leken. 

Ryle zijn personage vond ik vanaf het begin een 'eikel', met gedragsproblemen. Niet dat hij vanaf de eerste scène direct grote fouten had begaan, maar ik had onmiddellijk een voorgevoel dat er iets niet spoorde bij die kerel. Doorheen het boek heb ik tig aantal keren tegen Lily gezegd dat ze beter af was zonder hem (ja dit boek maakte me zodanig gek dat ik er tegen praatte). 


Lang verhaal kort: Als je graag je hart laat breken door een boek om het nadien weer te laten lijmen is dit de perfecte aanrader! 

Ik kijk al uit naar 'it starts with us'. 


Over het boek: 

Auteur: Colleen Hoover 

Genre: New Adult / Romance

Thema's: Huishoudelijk geweld, Liefde, vriendschap, ... 

Uitgeverij: Zomer en Keuning 

Publicatie Datum: 1/06/2022

Omvang: 416 pagina's

ISBN-code: 9789020550412

Waardering: * * * * *