Kroon van gouden beenderen - Jennifer L. Armentrout Recensie

17-01-2023

Poppy heeft in 'Kroon van gouden beenderen' van Jennifer L. Armentrout recht op de kroon van het koninkrijk Atlantië, maar er liggen veel obstakels op haar pad. Duistere geheimen komen aan het licht en een langvergeten kracht doet er alles aan om te voorkomen dat de kroon op Poppy's hoofd belandt. De grootste dreiging is de Koningin van Bloed en As die haar eigen plannen smeedt. Poppy zal samen met Prins Casteel naar het land van de Goden moeten reizen om de koning te wekken. Onderweg ontdekken ze hoever ze willen gaan voor het volk, en voor elkaar.

'Kroon van gouden beenderen' is het derde deel van de bloedstollende Blood & Ash-hitserie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen in de serie 'Uit bloed en as' en 'Rijk van vlees en vuur'.

Ik keek enorm uit naar dit boek. Ik ben toch wel een beetje verslaafd aan de uit bloed en as serie. Ik stond dan ook te popelen toen ik deze zag binnenkomen. 

Het verhaal zit heel goed in elkaar! Je zit met duizend en één vragen, waar niet direct een antwoord op komt. Daardoor ga je echt doorlezen en vlieg je echt door het verhaal. Alleen naar het midden toe verliep het verhaal voor mij een beetje moeizamer. In het midden leest het boek naar mijn gevoel wat trager, het verhaal is wat langdradiger. Hier heb ik me toch wel even moeten doorworstelen om er dan weer in te vliegen. 

Ik vond het ook best wel verwarrend om te weten wat Poppy juist is. Er worden duizenden dingen gezegd over haar, waarop ik me echt ben gaan afvragen wat nu de juiste info is. 

Het einde is zo mega spannend dat je het boek absoluut niet meer kan wegleggen. Je zit echt aan het boek gekluisterd. Ik heb boek vier echt nodig na dit einde! 


Over het boek: 

- Auteur: Jennifer L. Armentrout

- Genre: YA/ NA

-Thema's; Goden, vampieren, liefde, koninkrijk, ... 

- Uitgeverij: Zomer en Keuning 

- Omvang: 640 pagina's

- Datum van publicatie: 12/10/2022

- EAN-Code: 9789020552522

- Serie: Uit bloed en as

- Waardering: * * * * 

https://www.standaardboekhandel.be/p/kroon-van-gouden-beenderen-9789020552522