Love on the brain - Ali Hazelwood recensie

15-08-2023

In de door mannen gedomineerde wereld van neurowetenschappen is het levensmotto van Bee Königswasser duidelijk: wat zou Marie Curie doen? Als NASA haar de leiding zou geven over een droomproject zou Marie zonder aarzeling accepteren. Duh. Maar de koningin van de moderne natuurkunde hoefde nooit samen te werken met Levi Ward. Zijn gevoelens voor Bee zijn duidelijk: aartsvijanden werken het best elk in hun eigen Galaxy, far, far away. Nu ontbreekt haar apparatuur, negeert het personeel haar en is haar droomproject naar de maan. Het enige wat nog telt is: wat gaat Bee Königswasser doen? 

Heb ik een nieuwe favoriete auteur gevonden? Wees daar maar zeker van! Ik ben absoluut dol op de boeken van Ali Hazelwood. De liefdes hypothese had mijn hart al verovert, en ik ben opnieuw gevallen voor een van haar boeken en nu voor 'Love on the brain'. 

Ik heb inmens hard van dit verhaal genoten. Ik was als het ware op een andere planeet beland tijdens het lezen van dit boek. Tijd en omgeving, daar had ik geen oog meer voor tijdens het lezen van dit pareltje. 

Bee Is zo geweldig! En de chemie tussen haar en Levi is duidelijk te voelen. De vonken spatten van de pagina's af. Dit verhaal heb ik in een mum van tijd uitgelezen. Ik kon maar niet genoeg krijgen van hun levensverhaal. 

En wat een spannend boek is dit ook! Ik heb dit boek met een intensiteit gelezen dat ik niet kan verwoorden. 

Ali Hazelwood heeft een fantastische schrijfstijl dat je als het ware vastlijmt aan haar boeken.

Alleen maar liefde voor dit boek! 

Over het boek: 

- Auteur: Ali Hazelwood 

- Genre: Roman 

- Thema's: Neurowetenschap, NASA, Liefde, vertrouwen, katten <3

- Uitgeverij: The House Of Books 

- Publicatie datum: 13/04/2023

- Omvang: 381 pagina's 

- ISBN-Code: 9789044365719

- Waardering: * * * * *   <3