My cute little kitten - Milk Morinaga recensie

16-05-2023

Een ontluikende romance tussen vrouwelijke huisgenoten wordt aangewakkerd door de redding van een onstuimige kitten in deze yuri/Girls' Love romcom. Door de geliefde maker van Girl Friends!


Rena is al sinds haar studie verliefd op haar kamergenote Yuna, maar Yuna heeft het nooit gemerkt. Op een avond brengt Yuna een klein katje mee naar huis, hoewel hun appartement geen huisdieren toestaat! Rena besluit dat het beter is om Yuna haar eigen plek te laten zoeken. Maar als Yuna zegt dat ze voor altijd bij Rena wil blijven, komen Rena's gevoelens aan de oppervlakte. Kan Rena Yuna laten begrijpen wat voor altijd samen zijn echt betekent?


Ik moet toegeven dat ik mij misschien een beetje heb laten misleiden door de titel. Hoewel het wel over een kitten ging, was dit niet het grote onderwerp. Dat gezegd zijnde vond ik dit toch echt wel een heel leuke manga! Ook heel mooi uitgewerkt en getekend. 

Deze had best wel verpakt mogen zijn. Hij is vrij expliciet getekend, waardoor een verpakking wel een hint had mogen zijn. 

Toch vond ik  dit een hele leuke manga om te lezen en kan ik niet wachten op deel 2. 


Over de manga: 

- Auteur: 

- Genre: Manga 

- thema's: Vriendschap, kitten, liefde, ... 

- Uitgeverij: Seven Seas 

- Publicatie datum: 20/12/2022

- Omvang: 184 pagina's

- Serie: My cute little kitten vol. 1

- ISBN-Code: 9781638585787

- Waardering: * * * * 


https://www.standaardboekhandel.be/p/my-cute-little-kitten-vol-1-9781638585787