My sister the cat - Senko recensie

30-03-2023

In deze hartverwarmende komedie wordt een jongeman opgenomen in een familie van katten die lopen, praten en leven als mensen!


Het gezinsleven kan vol misverstanden zitten, zelfs als je dezelfde soort bent. Dus stel je eens voor wat er zou gebeuren als je zusje een kat was! Geniet van de charmante complicaties in het leven van Nekota, zijn schattige zusje Neneko, en hun ouders en vrienden.

Ik heb onlangs mijn liefde voor manga's gevonden. Ze zijn zo leuk om te lezen. Maar ik heb wel enkele normen als het op hen aankomt. Ze moeten over katten, honden of andere dieren gaan.


Ik ging naar de Akiba winkel in Mechelen, en ik vroeg de medewerker om me enkele goede manga's met katten aan te bevelen. Ik koos deze en 'Nights with a cat'.


Ik heb echt genoten van deze manga 'My sister the cat'. Het is zo ontroerend dat een menselijke jongen liefde vond binnen een kattenfamilie. Het laat ons zien dat er meer familie is dan gebonden door bloed. En dat je je eigen familie kunt kiezen. Ik hield echt van de kleine kat. Ze houdt zoveel van haar broer. De band die ze hebben is onbreekbaar en hartroerend.


Over de manga: 

- Auteur: Senko

- Genre: Manga 

- Thema's: Katten, familie, liefde, ... 

- Uitgeverij: Seven Seas 

- Publicatie datum: 3/01/2023

- Omvang: 176

- ISBN-Code: 9781638586531

- Waardering: * * * * 


https://www.standaardboekhandel.be/p/my-sister-the-cat-vol-1-9781638586531<br>