Nights with a cat - Kyuryu Z recensie

04-04-2023

Als Fuuta 's avonds moe thuiskomt, wil hij alleen maar tijd doorbrengen met de kat van zijn zus, Kyuruga. Zo veel van de mysterieuze gewoonten en manieren van huiskatten - van de verrassende reeks van vormen waarin Kyuruga graag draait, tot de bizarre uitdaging om een goede foto van hem te krijgen, tot zijn bliksemsnelle stemmingswisselingen - worden zorgvuldig weergegeven in deze ontspannen en schattige komedie over het leven met een schattige haarbal!

Ik heb onlangs mijn liefde voor manga's gevonden. Ze zijn zo leuk om te lezen. Maar ik heb wel enkele normen als het op hen aankomt. Ze moeten over katten, honden of andere dieren gaan.

Ik ging naar de Akiba winkel in Mechelen, en ik vroeg de medewerker om me enkele goede manga's met katten aan te bevelen. Ik koos deze en 'My sister the cat'.

Ik hou absoluut van deze manga! Het is de beste manga die ik tot nu toe gelezen heb. Ik heb er niet zoveel gelezen, maar toch is dit de beste tot nu toe! Ik heb van elke seconde genoten. En alles is zo herkenbaar. Als kattenmoeder herkende ik zoveel dingen die geschreven en getekend zijn.

De tekeningen zijn ook erg mooi. Ik zal elke manga in deze serie verzamelen, zonder twijfel.


Over de manga: 

- Auteur: Kyuryu Z

- Genre: Manga 

- Thema's: Katten, kattenliefde, .. 

- Uitgeverij: Yen Press 

- Publicatie datum: 12/07/2022

- Omvang: 128

- IBSN-Code: 9781975341695

- Waardering: * * * * 


https://www.standaardboekhandel.be/p/nights-with-a-cat-vol-1-9781975341695<br>