Om nooit te vergeten - Sarah Jio Recensie

14-01-2021

Een aangrijpend verhaal over het verlies van een grote liefde, en de kracht om een nieuw leven op te bouwen, voor de lezers van Corina Bomann en Santa Montefiore.

Kailey Crane zit tegenover haar kersverse verloofde, Ryan, in een van de chicste restaurants van Seattle, en realiseert zich hoe gelukkig ze zichzelf mag prijzen. Ze heeft een fantastische baan en tegenover haar zit de geweldige man met wie ze haar toekomst wil delen. Als ze het restaurant verlaten, wordt Kaileys aandacht getrokken door een magere zwerver. Alsof hij haar blik voelt kijkt de dakloze op en met een schok herkent ze Cade McAllister, ooit de liefde van haar leven.

Toen Kailey en Cade elkaar tien jaar eerder ontmoetten, voelden ze zich vanaf de eerste seconde sterk tot elkaar aangetrokken, alsof de een de aanvulling was van de ander. Toen Cade plotseling verdween was Kailey er kapot van, maar ze raapte de brokstukken bij elkaar en ging verder. Nu besluit ze deze schim van haar vroegere geliefde te helpen zíjn leven weer op te pakken, in eerste instantie in het geheim. Al snel beseft ze dat ze voor een onmogelijke keuze staat: hoe ver is ze bereid te gaan voor ware liefde?

Ik heb geen woorden voor dit boek. Dit was zo ongelooflijk mooi!!! Ik ben nog steeds aan het nagenieten van het verhaal. Het is zo aangrijpend en meeslepend. Het laat je gewoon niet meer los.

We volgen het verhaal door de ogen van de Kailey die haar leven mooi op een rijtje heeft en haar toekomst volledig uitgestippeld heeft. Ze staat op het punt om te trouwen met de fantastische Ryan. Toch merkt ze dat er iets in haar leven ontbreekt. Een stukje geschiedenis dat aan haar blijft knagen.

Het verhaal is heel cliché, maar o zo mooi! Heel ontroerend. Het neemt je mee naar een totaal andere plaats waar geen tijd meer bestaat enkel het verhaal. Ik heb het verhaal een snel tempo kunnen uitlezen. Ik vond het enorm jammer toen ik het boek uit had gelezen. Niet omdat het niet goed was, maar eerder omdat er een einde kwam aan het verhaal.

Het is een echte feelgood roman, dat je achterlaat met een warm gevoel. Het heeft een mooi en pakkend einde. Ik zou het verhaal keer op keer kunnen herlezen. Het is een prachtige aanvulling in mijn boekenkast. En de beste roman die ik heb gelezen in 2020.

Ik hou enorm van de schrijfstijl van de auteur. Het is heel vlot geschreven en ze heeft oog voor details. Ik had totaal geen besef meer van tijd en ruimte rondom mij. Ik zat helemaal in het verhaal verdiept en had geen oog meer voor iets anders.

Boekspecificaties:

- Auteur: Sarah Jio

- Genre : Roman

- Thema's : Liefde, verleden, trouwen, ...

- Uitgeverij: Boekerij

- Publicatie datum: 3/11/2020

- Omvang: 320 pagina's

- ISBN- Code: 9789022581186

- Prijs: € 19,99

- Waardering: * * * * *

Dankjewel Boekerij voor dit fantastische recensie-exemplaar <3