Onze Eerste Zomer Samen - Sandra J. Paul recensie

14-05-2021

Op een stormachtige nacht komen Mila en Daniel elkaar na jaren weer tegen. Hij heeft een dringende lift naar het ziekenhuis nodig, zij besluit om hem te helpen. Het loopt mis wanneer ze onderweg een ongeluk krijgen.


Wanneer Daniel ontwaakt, ontdekt hij tot zijn verbijstering dat hij een gevangene is van de mysterieuze sekteleider Dominic, die hen na het ongeluk naar zijn afgesloten domein heeft gebracht. En hij is niet de enige die in de klauwen van de man vastzit. 

Ik alleen nog maar goede boeken van Sandra J. Paul gelezen. Toen ik deze cover zag voorbijkomen, was mijn aandacht meteen getrokken. De titel maakte mij zo nieuwsgierig dat ik dit boek absoluut wou lezen. Het is gewoon een pareltje! 

Ik ben onmiddellijk in het boek gedoken en mijn interesse werd al onmiddellijk gewekt vanaf de eerste pagina. Het begint uiterst geheimzinnig waardoor ik meteen in het verhaal werd gesleurd. Ik had een vreemd gevoel bij sommige personages en dit zorgde ervoor dat ik dubbel zo nieuwsgierig werd naar het verhaal. 

Het personage van Mila vond ik heel fijn om te lezen. Ze heeft een heel fijn en aangenaam karakter, wat haar soms een tikkeltje naïef maakt. Dit brengt haar soms in gevaarlijke situaties, waar ze zichzelf een weg moet zoeken om eruit te geraken. Het personage van Dominic vond ik vanaf het begin af aan al vreemd en ik had er geen goed gevoel bij. Ik vind het altijd zo geweldig als een boek me die bepaalde dingen kan laten voelen aan de hand van de personages. Dit is het bewijs van een knap staaltje schrijfkunsten! 

Het verhaal vond ik uiterst fascinerend. Ik heb nog nooit een boek gelezen over sektes, of dergelijke, en ik vond het heel interessant in dit geval. Het verhaal had een hele mysterieuze toets. Het was doorheen de hele lijn heel spannend, en ik vroeg me steeds af hoe het ging eindigen, en vooral wie er het verhaal zou overleven en wie niet. Ik zat vanaf het begin tot het einde aan het boek gekluisterd en ik heb het in één ruk uitgelezen. Ik kon het absoluut niet meer wegleggen. Het had me volledig in zijn ban. 

Ik hoop alvast dat er meer verhalen zoals deze gaan komen. Dankjewel Sandra J. Paul voor dit fantastische verhaal! 

  • Auteur: Sandra J. Paul 
  • Genre : Young Adult
  • Thema's : Sekte, ontvoering, vriendschap, ... 
  • Uitgeverij: Hamley Books 
  • Publicatie datum:  19/04/2021
  • Omvang: 220 Pagina's 
  • ISBN- Code: 9789464208290
  • Prijs: €9.99
  • Waardering: * * * * 

Dankjewel uitgeverij Hamley Books voor dit geweldige recensie-exemplaar <3