Samen- Olivia Lewis recensie

25-05-2023

De achttienjarige Ivy heeft veel voor haar kiezen gehad in de afgelopen maanden. Vastberaden bereidt ze zich voor om de grootste en meest veelomvattende taak van haar leven in haar eentje te gaan volbrengen. Ze heeft geen keus… toch?


Ondertussen heeft de rest van de familie zo haar eigen issues: liefdesverdriet, jong ouderschap en pubersores. Maar de familie King is veerkrachtig, en de liefde die altijd centraal staat is een vanzelfsprekendheid waar menigeen jaloers op zou zijn! 

Deel 2 was zo enorm spannend geëindigd. Ik kon dan ook niet wachten om in deel 3 te beginnen. Met stiekem toch de hoop dat Sem niet dood is. 


Ik moet wel bekennen dat ik best teleurgesteld was dat Sem toch echt dood was. Ik had echt gehoopt dat hij het ongeluk toch overleefd zou hebben. Ik vind Ivy een enorm sterk personage dat leert vallen en opstaan. Ze geeft zich niet zomaar gewonnen. 

Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik de twee voorgaande boeken beter vond dan dit derde deel. Hoewel ik dit boek ook echt onwijs spannend vond, ben ik er niet echt van overtuigd. Ivy was naar mijn mening Sem te snel vergeten en had zich veel te snel weer op Jake gestort. Het voelde naar mijn mening wat geforceerd en niet juist aan. Ik was niet overtuigd van hun herwonnen romance. Ik vond het verhaal een beetje dubbel overkomen. 

De spanning in dit boek was echter on point, en heeft ervoor gezorgd dat ik toch door dit boek gevlogen ben. 


Over het boek; 

- Auteur: Olivia Lewis 

- Genre: Roman 

- Thema's: verlies, vriendschap, liefde, familie 

- Uitgeverij: De fontein 

- Publicatie datum: 28/03/2023

- ISBN-Code: 9789026162282

- Serie: Princess deel 3

- Waardering: * * * 


https://www.standaardboekhandel.be/p/samen-9789026162282