Sex & Vanity - Kevin Kwan Recensie

09-09-2021

Als Lucie Churchill op de eerste ochtend van haar vakantie op het eiland Capri oog in oog komt te staan met George Zao, weet ze onmiddellijk dat ze een hekel aan hem heeft. Ze walgt van zijn galante aanbod om van hotelkamer te wisselen zodat zij uit kan kijken over de Tyrreense Zee, ze haat het dat hij meer over kunst weet dan zij en ze kan het werkelijk niet uitstaan dat hij haar heeft gekust in de schaduw van een Romeinse ruïne.

Als dochter van een in Amerika geboren Chinese moeder en een New Yorkse vader met blauw bloed, is Lucie altijd van plan geweest een westerse man te trouwen. Er zit niets anders op dan George af te wijzen. Maar als ze hem jaren later weer tegen het lijf loopt - nota bene tijdens een weekendje weg met haar verloofde - is hun aantrekkingskracht nog net zo sterk. Hoelang kan ze hem de toegang tot haar wereld en hart ontzeggen?

Ik had heel hoge verwachtingen voor dit pareltje. De cover zag er alvast veel belovend uit. 

Maar jammer genoeg was dit niet het geval. Ik geraakte maar niet in het verhaal. Het had een langdradige opbouw, en dat is spijtig genoeg niet veranderd in de rest van het verhaal. Het verhaal op zich zat nog goed in elkaar, maar het werd redelijk langdradig geschreven. Dit zorgde ervoor dat ik mijn concentratie volledig kwijt raakte. 

Heel af en toe werd er eens spanning opgebouwd, maar deze hield niet lang aan. het verhaal lag mij niet zo, waardoor ik moeite had om me door het verhaal te worstelen. 


Boek specificaties: 

-Auteur: Kevin Kwan

Genre: Roman

Uitgeverij: Boekerij 

Publicatie datum: 18/03/2021

omvang: 328 Bladzijden

ISBN-Code: 9789022592731

Prijs: € 20,00

Waardering: * * *