Things we never got over - Lucy Score recensie

24-08-2023

Naomi heeft een slechte dag. Ze is haar eigen bruiloft ontvlucht, wordt bedrogen door haar onsympathieke en beruchte tweelingzus en krijgt plotseling de zorg voor een nichtje van wie ze niet eens wist dat ze bestond. Bad Boy Knox heeft geen plaats voor drama in zijn leven, maar een knappe vreemdelinge zet alles op z'n kop. Haar leven implodeert recht voor zijn neus en hij besluit haar te helpen. Zodra ze alles weer op de rit heeft, kan hij terugkeren naar zijn eigen, rustige leven. Tenminste, dat was het plan… 

De volgende Tiktok sensatie waarbij ik voor mezelf wou kunnen uitmaken of Tiktok gelijk had, of totaal niet. Vol spanning ben ik erin gevlogen.... 


Ik moet zeggen dat dit naast 'People we meet on vacation' het beste boek is dat ik dit jaar en surtout deze zomer heb gelezen. Het is een geweldig boek dat je laat hunkeren naar meer verhalen zoals deze. Dit boek was als een drug voor mij. Ik begon excuses te bedenken om toch maar even te kunnen lezen. De vonken tussen Naomi en Knox knetteren en deze sensatie zorgt ervoor dat je wil verder lezen. 

Het einde vond ik naar mijn mening misschien een beetje TE onrealistisch, maar het stoorde me niet tijdens het lezen. Ik vind het inderdaad best wel heel ver gezocht, maar door de spanning en de sensatie van het boek, heb ik erdoor gelezen zonder me eraan te storen. 

Dit boek is zijn 5 sterretjes zeker waard! Ik moet Tiktok gelijk geven. Dit is een absolute must read. Ik kijk nu al uit naar het volgende boek 'Things we hide from the light'. 

En nu kijk ik ook al uit naar het derde boek, want ik zag zonet dat er ook een derde boek gaat verschijnen dat Lucian en Sloane gaat volgen. :o Over het boek: 

- Auteur: Lucy Score

- Genre: Roman 

- Thema's: Zussen, liefde, runaway bride, ... 

- Uitgeverij: Zomer en Keuning

- Publicatie datum: 21/06/2023

- Omvang: 576 pagina's

- ISBN-Code: 9789020552010

- Waardering: * * * * *