Uitdaging - Olivia Lewis Recensie

28-03-2023

Deel 2 in de Princess-serie van Olivia Lewis. Na een ingrijpende gebeurtenis vermoedt Ivy dat haar toekomstdroom met Jake wellicht niet haalbaar is. Er zullen dingen moeten veranderen, maar is ze in staat om hierin de juiste keuze te maken wanneer alles op z'n kop komt te staan? En hoe zet Jake zijn leven goed op de rit, na alles wat er is gebeurd…?


Gelukkig kan Ivy altijd rekenen op de steun van haar familie, maar toch heeft ze het idee dat ze bepaalde zaken zelf zal moeten uitzoeken, daar kan niemand haar mee helpen … of toch wel?

Wat een rollercoaster was dit verhaal! Na het einde van boek 2 zat ik op hete kolen voor het vervolg van het verhaal. 

Ik had veel van dit verhaal verwacht, maar dit had ik niet zien aankomen. Ik ben als het ware overdonderd. Dit boek is een en al spanning en sensatie. Ik heb het in een ruk uitgelezen. Ik kon er maar geen genoeg van krijgen. De spanning en sensatie zorgen ervoor dat dit boek een echte page-turner is. 

Hoewel ik in boek 1 echt 'all the way' 'team Jake' was, is dit in dit boek echt helemaal omgedraaid. Ik stond echt gigantisch te springen toen Sem weer verscheen. Ik vind ze echt zo goed samen passen. Zijn personage heeft me helemaal omver geblazen. Hoe zorgzaam hij met Ivy omgaat vind ik echt zo lief! Hij wil zijn hele leven geven om Ivy en kleine Ivy te beschermen. 


En dan eventjes nu mijn grote frustratie (zonder spoilers). Maar WTF? Ik ben niet akkoord met het einde. Stiekem hoop ik dat het om een misleiding gaat en dat het personage toch terug ten tonele komt. Ik ben echt niet goed van het einde. Ik was echt gechoqueerd. Ik blijf maar hopen dat het niet echt is. 

Laten we zeggen dat ik boek 3 nodig heb om dit te kunnen verwerken. 

Dus als je mij vraagt of je deze serie moet lezen; JAAAAAAAA !!!


Over het boek: 

- Auteur: Olivia Lewis

-Genre: New Adult, Roman

- Thema's; ware liefde, motoren, vriendschap, ... 

- uitgeverij: De Fontein

- Datum van publicatie: 13/12/2022

- Omvang: 285 pagina's

- ISBN-Code: 9789026162251

-Serie: Princess deel 2

- Waardering * * * * https://www.standaardboekhandel.be/p/uitdaging-9789026162251<br>