Zwaartekracht - Olivia Lewis Recensie

10-01-2023

Deel 1 in de driedelige Princess-serie van Olivia Lewis.

De zestienjarige Ivy Seegers heeft behoorlijk wat voor haar kiezen gekregen en wil gewoon rust. Maar wanneer ze Jake Valen ontmoet, verandert haar leven compleet. Ivy voelt zich enorm tot hem aangetrokken en de onaangepaste, vrijgevochten Jake ervaart hetzelfde. Maar nog diezelfde avond wordt hij opgepakt en verdwijnt hij voor twee jaar achter de tralies...

Ivy is achttien wanneer Jake weer vrijkomt. Ze heeft twee lange jaren op hem gewacht, maar overleeft hun prille liefde Jakes verlangen naar vrijheid?


Uiteindelijk staat Ivy voor groot dilemma waarbij alleen zij kan de juiste keuze maken...

Wat een heerlijk verhaal! Ik ben echt verslaafd geraakt aan dit boek! 

Het leest lekker vlot weg. Het zit boordevol spanning waardoor je dit pareltje niet meer kan wegleggen. Ik was vanaf pagina 1 volledig verslaafd aan het boek. De rockchick die voor de badboy valt, dat is mijn ultieme combinatie voor een page-turner waar ik maar niet genoeg van kreeg. 

Dit is het eerste boek dat ik van Olivia Lewis heb gelezen. De begin noot geschreven door de auteur, maakte me eerst een beetje bang dat ik het verhaal niet zou kunnen begrijpen, zonder de andere boeken te hebben gelezen rond deze serie.  De korte samenvatting vooraan vond ik daarom echt wel onwijs handig om in het verhaal te kunnen komen. Het gaf me het nodige zetje om dit boek echt te verslinden. Het lijkt me wel een meerwaarde als je ze wel hebt gelezen, maar je kan hem dus ook perfect lezen zonder de andere series gelezen te hebben. Mijn enthousiasme voor de andere series is nu wel zeker gewekt, waardoor ik deze nu ook wel mega graag wil lezen! 

Ik vond Ivy echt geweldig. Ik vond haar onwijs inspirerend en echt geweldig. Ze is de perfecte combinatie van rockchick, met een gevoelig kantje. Dit was voor mij de perfecte mix om Ivy als mijn idool te zien in dit verhaal. Ik heb dit boek in een mum van tijd verslonden. Olivia Lewis heeft een enorm fijne schrijfstijl, die je echt aan haar boeken gekluisterd houdt. 


Ik kijk al uit naar boek 2 en ook zeker naar de andere series! To be continued ;) 


Over het boek: 

  • Auteur: Olivia Lewis
  • Genre: New Adult, romance
  • Thema's: Bad boy, rock chick, motorfietsen, ... 
  • Uitgeverij: De Fontein 
  • Omvang: 288 pagina's 
  • Publicatie datum: 26/07/2022
  • Serie: Princess deel 1
  • EAN-Code: 9789026162220
  • Waardering: * * * * * https://www.standaardboekhandel.be/p/zwaartekracht-9789026162220